Farinato ibérico

Farinato to produkt wytwarzany z wieprzowiny iberyjskiej, chleba, cebuli, papryki i anyżu.
Po przygotowaniu, masę pozostawia się na długi czas, a następnie nabija się w naturalne jelito i suszy przez okres około dwóch tygodni, w wyniku czego powstaje kiełbasa o bardzo osobliwym smaku i strukturze.

Farinato ibérico

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33
Wybierz produkt
Koszyk0
Brak produktów w koszyku!
0