Salchichón Ibérico Bellota

146,00 

Wyjątkowa hiszpańska kiełbasa, wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa żyjących na hektarach górzystej ziemi w Salamance czarnych świń iberyjskich, żywiących się wyłącznie żołędziami.

Wyrodukowana według starej tradycyjnej receptury, wyłącznie z naturalnych produktów. Czas dojrzewania waha się od czterech do pięciu miesięcy i przebiega w wyjątkowym klimacie gór Peña de Francia, co nadaje im niepowtarzalnego smaku i aromatu.

Cena podana jest za 1kg.

Salchichón Ibérico Bellota

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33
Wybierz produkt
Koszyk0
Brak produktów w koszyku!
0