Chorizo Ibérico Bellota 1/2

Wyjątkowa kiełbasa wytworzona z najwyższej jakości mięsa ze słynnych czarnych świń iberyjskich, które żyją na wolności na setkach hektarów ziemi i żywią się wyłącznie znalezionymi pod drzewami żołędziami.

Proces produkcji przebiega zgodnie ze starą tradycją rzemieślniczą, z wykorzystaniem wyłącznie naturalnych surowców, w wyjątkowym klimacie gór Peña de Francia.

To w tych górach, w regionie Salamanca, znajduje się malutka miejscowość Monsagro, której mieszkańcy od wielu pokoleń specjalizują się w produkcji prawdopodobnie najlepszych wędlin na świecie. Wystarczy spróbować, by zrozumieć o czym mowa.

Chorizo Ibérico Bellota 1/2

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33
Wybierz produkt
Koszyk0
Brak produktów w koszyku!
0