Morcilla ibérica

Morcilla Ibérica to hiszpański odpowiednik polskiej kaszanki. Przygotowuje się ją z mięsa świń iberyjskich, krwi oraz przypraw.

Nasza morcilla jest produktem wytworzonym według najczystszej tradycji rzemieślniczej w małej górskiej miejscowości Monsagro (Salamanca), wyłącznie z naturalnych produktów.

Morcilla ibérica

Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.


Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/pixelz.pl/latienda.pixelz.pl/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33
Wybierz produkt
Koszyk0
Brak produktów w koszyku!
0